Навчальна робота


Вихідні в Україні у 2018 році_01Структура 2017_01

 2 лютого в ОНЗ «Миропільська гімназія» з батьками майбутніх першокласників проведено тематичне коло «Що таке нова українська школа?»

В рамках зустрічі заступник директора з навчально-виховної роботи Пресіч Олена Василівна ознайомила присутніх з реаліями та перспективами НУШ, організацією навчальної діяльності першокласників за новими стандартами. Доповідач звернула увагу на науково-педагогічний проект «Інтелект України», який вмотивовує учителя до свободи творчості та професійного розвитку і допомагає дитині набути необхідних навичок роботи з інформацією, розвиває пізнавальні процеси, особистісні якості школяра.

 

Психолог навчального закладу Левківська Юлія Сергіївна розповіла про підготовку до навчання у новій українській школі та провела інтерактивну вправу «Коло питань», яка допомогла усім присутнім створити портрет сучасного першокласника, охарактеризувати притаманні йому риси.

 

          

Жваво пройшов майстер-клас «Ранкова зустріч», організований учителем початкових класів Лук’янчук Тетяною Євгенівною, яка з допомогою батьків продемонструвала нові елементи проведення уроків.

     

Про один з важливих елементів НУШ, інклюзивну освіту, про досвід її впровадження у стінах нашого закладу розповіла учитель початкових класів Гнатюк Марія Олександрівна.

         

На завершення тематичне коло перетворилося у дружню розмову з запитаннями та відповідями, спогадами та роздумами про майбутнє наших першокласників, про нову українську школу.